Certificeret af Dansk Ride Forbund

Rytterfest i Skåde Rideklub

Kære rytterkammerater og påhæng

Vi vil endnu engang invitere jer alle til rytterfest i Skåde Rideklub

:: Lørdag d. 29. februar kl. 18.00 ::

Igen er det lykkes os at få Rasmus-kok til at komme og lave en udsøgt 3-retters menu. Traditionen tro vil I kunne købe drikkevarer til rimelige priser, og der vil være lidt for enhver smag. Der vil være en aldersgrænse på minimum 16 år. Prisen for 3 retter inkl. fordrink er 250 kr. pr. person.

Bindende tilmelding skal ske senest d. 21/2 ved sms/messenger og samtidig mobilepay – eller kontant til Mette Markussen på 26234750.

Vi håber at se så mange som muligt til en hyggelig og festlig aften i klubbens cafeteria.

Kærlig hilsen
Festudvalget

SKÅDE RIDEKLUB :: TAG ET KIG INDENFOR

FØLG MED PÅ SKÅDE RIDEKLUBS FACEBOOK SIDE

Skåde Rideklub er mere end 25 år gammel og ligger i den sydlige del af Århus med Marselisborg skovene og stranden som nabo. 
Klubbens medlemmer har derfor rig mulighed for fantastiske naturoplevelser til hest hele året rundt. Vores faciliteter på rideskolen er i top, og vi arbejder konstant på at forbedre og vedligeholde disse. Ridning er en breddesport, og Skåde Rideklub ønsker, at der er plads til alle. Lige fra nybegynderen, skovtursrytteren til konkurrencerytterne.
Vi tilbyder undervisning på alle niveauer og ønsker, at ridningen foregår med respekt for hesten og dens natur.

SENESTE NYT

20-01-2020
Bestyrelsen indkalder hermed alle medlemmer af Skåde Rideklub til generalforsamling onsdag d. 11. marts 2020 kl. 19.00 i Skåde Rideklubs cafeteria/rytterstue.
Alle medlemmer af rideklubben er velkomne.
20-01-2020
Godkendt referat fra det seneste bestyrelsesmøde.
Læs og følg med i, hvad der sker på Skåde.
22-01-2020
Vær opdateret på årets aktiviteter i rideskolen og rideklubben.
05-09-2019
Hvis du kunne tænke dig at have din hest stående hos os, så er du velkommen til at kontakte vores staldmester Georg på mobil 40 53 19 89 for yderligere oplysninger.
07-11-2019
Skåde Rideklub har fået støtte til at sende rideskolelederen på Træner 1 kursus. Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan Skåde Rideklub nu tilbyde undervisning i elevskolen af Træner 1 uddannet underviser.

Ride klubben har fået 6.600,- kr. i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen kan Ride klubben, udover den kompetente undervisning, også søge endnu en certificering i Dansk Rideforbund.

Ansøgningsprocessen til certifikatet ’Elevskole’ vil blive igangsat snarest muligt.
01-01-2019
Et fritidspas er et gavekort fra Aarhus kommune på 1.000 kr. til at betale kontingent i en forening, hvor dit barn gerne vil være medlem. Med et fritidspas kan børn og unge fra økonomiske trængte familier få lige mulighed for at deltage aktivt i foreningslivet. Klik og læs mere om hvem, der kan søge om et fritidspas, og hvordan du gør det.

Flotte nye udendørs ridebaner på Skåde Rideklub

Vores udendørs ridebaner har fået en kraftig modernisering. Vi har udvidet vores elevbane til internationale banemål 20 x 60 meter. Her er belysning til de mørke timer, og der er kommet ny bund samt nyt super flot hårdtræs lægtehegn omkring banen. Vores gamle dressurbane har ligeledes fået ny bund og et nyt banehegn. Her bevarer vi den ekstra store banestørrelse. Begge baner er med Walber Arena Mats og Walber Supreme Surface med selvvandingssystemet Ebbe/Flod.

Walber Equestrian har stået for baneprojektet, og det er Salling Fonden, Århus Kommune og AROS Fonden, der har gjort det muligt for os at gennemføre projektet, hvilket vi er utrolig glade for.

Nær skov og strand - spring og dressur
Dygtiggørelse for alle - på hestens præmisser!
Opstaldning på Skåde
Fuldpasning med mulighed for foldordning

Duke og Lukas i "Hej Ramasjang" på DR

Duke og Luke som "cowboy-heste" i Hej Ramasjang

De var så søde og dygtige

Pinseturen
Afgang kl. 6.00. 18 ryttere var friske, og vi spiste fælles morgenmad på terrassen, da vi efter 1,5 time var retur.

Klubmodulet

Tryk her for at gå direkte til klubmodulet: www.skaar.klub-modul.dk