Certificeret af Dansk Ride Forbund

Hovsa kan du ikke længere finde aktiviteterne for Rideskolen?

Det er fordi, de er blevet samlet med resten af klubbens aktiviteter. Kig under Aktiviteter og du finder dem der.

Under Aktiviteter finder du også to nye faner: Stævnergæster og Ny stævnerytter. Informationen under Ny stævnerytter er interessant for dig, som gerne vil prøve at starte et stævne.

Der er end del af de andre informationer, der er rykket rundt. Tag et kig på alle fanerne, så du ved, hvad der gemmer sig de forskellige steder. Bestyrelsesreferaterne ligger f.eks. under fanen Klubben.

God læselyst
Helle

Jubilæumsstævne søndag d. 8. december

HUSK! Vi har jubilæumsstævne i dressur for pony og hest søndag d. 8. december.

Partrytterne har også mulighed for at starte. Det aftales med Emma, som også vil sørge for koordinering af tilmeldinger.

Privatrytterne tilmelder sig over DRF Go som sædvanligt.

Som altid vil vi gerne have mange hjælpere og publikummer på dagen, så sæt dagen af til en hyggelig tur på Skåde.

SKÅDE RIDEKLUB :: TAG ET KIG INDENFOR

FØLG MED PÅ SKÅDE RIDEKLUBS FACEBOOK SIDE

Skåde Rideklub er mere end 25 år gammel og ligger i den sydlige del af Århus med Marselisborg skovene og stranden som nabo.
Klubbens medlemmer har derfor rig mulighed for fantastiske naturoplevelser til hest hele året rundt. Vores faciliteter på rideskolen er i top, og vi arbejder konstant på at forbedre og vedligeholde disse. Ridning er en breddesport, og Skåde Rideklub ønsker, at der er plads til alle. Lige fra nybegynderen, skovtursrytteren til konkurrencerytterne.
Vi tilbyder undervisning på alle niveauer og ønsker, at ridningen foregår med respekt for hesten og dens natur.