Certificeret af Dansk Ride Forbund

Rytterfest i Skåde Rideklub

Kære rytterkammerater og påhæng

Vi vil endnu engang invitere jer alle til rytterfest i Skåde Rideklub

:: Lørdag d. 29. februar kl. 18.00 ::

Igen er det lykkes os at få Rasmus-kok til at komme og lave en udsøgt 3-retters menu. Traditionen tro vil I kunne købe drikkevarer til rimelige priser, og der vil være lidt for enhver smag. Der vil være en aldersgrænse på minimum 16 år. Prisen for 3 retter inkl. fordrink er 250 kr. pr. person.

Bindende tilmelding skal ske senest d. 21/2 ved sms/messenger og samtidig mobilepay – eller kontant til Mette Markussen på 26234750.

Vi håber at se så mange som muligt til en hyggelig og festlig aften i klubbens cafeteria.

Kærlig hilsen
Festudvalget

SKÅDE RIDEKLUB :: TAG ET KIG INDENFOR

FØLG MED PÅ SKÅDE RIDEKLUBS FACEBOOK SIDE

Skåde Rideklub er mere end 25 år gammel og ligger i den sydlige del af Århus med Marselisborg skovene og stranden som nabo.
Klubbens medlemmer har derfor rig mulighed for fantastiske naturoplevelser til hest hele året rundt. Vores faciliteter på rideskolen er i top, og vi arbejder konstant på at forbedre og vedligeholde disse. Ridning er en breddesport, og Skåde Rideklub ønsker, at der er plads til alle. Lige fra nybegynderen, skovtursrytteren til konkurrencerytterne.
Vi tilbyder undervisning på alle niveauer og ønsker, at ridningen foregår med respekt for hesten og dens natur.