Certificeret af Dansk Ride Forbund

FØLG MED PÅ SKÅDE RIDEKLUBS FACEBOOK SIDE

Skåde Rideklub er mere end 25 år gammel og ligger i den sydlige del af Århus med Marselisborg skovene og stranden som nabo.
Klubbens medlemmer har derfor rig mulighed for fantastiske naturoplevelser til hest hele året rundt. Vores faciliteter på rideskolen er i top, og vi arbejder konstant på at forbedre og vedligeholde disse. Ridning er en breddesport, og Skåde Rideklub ønsker, at der er plads til alle. Lige fra nybegynderen, skovtursrytteren til konkurrencerytterne.
Vi tilbyder undervisning på alle niveauer og ønsker, at ridningen foregår med respekt for hesten og dens natur.

SENESTE NYT

03-12-2017
For at sikre, at der er bedst muligt plads til os alle, og alle kan se, hvornår der undervises på Skåde, ligger der nu reviderede halplaner og retningslinier for undervisning på Skåde under fanen Privatundervisning (retningslinier) og den underliggende fane Halplaner. Heraf fremgår det også, hvornår parterne på rideskolehestene kan råde over lille hal og den lille udendørsbane.
03-12-2017
Alle vores bokse er udlejede. Man kan kontakte vores staldmester, hvis man ønsker at komme på venteliste.
Henvendelse til vores staldmester Georg på mobil 40 53 19 89
29-09-2017
Læs og følg med i hvad der sker på Skåde
30-08-2017
Endnu en gang tak til alle, der hjalp med at gøre indvielsen af vores nye baner til en festlig begivenhed. Her er lidt billeder fra dagen.

Flotte nye udendørs ridebaner på Skåde Rideklub

Vores udendørs ridebaner har fået en kraftig modernisering. Vi har udvidet vores elevbane til internationale banemål 20 x 60 meter. Her er belysning til de mørke timer, og der er kommet ny bund samt nyt super flot hårdtræs lægtehegn omkring banen. Vores gamle dressurbane har ligeledes fået ny bund og et nyt banehegn. Her bevarer vi den ekstra store banestørrelse. Begge baner er med Walber Arena Mats og Walber Supreme Surface med selvvandingssystemet Ebbe/Flod.

Walber Equestrian har stået for baneprojektet, og det er Salling Fonden, Århus Kommune og AROS Fonden, der har gjort det muligt for os at gennemføre projektet, hvilket vi er utrolig glade for.

Nær skov og strand - spring og dressur
Dygtiggørelse for alle - på hestens præmisser!
Fuldpasning med mulighed for foldordning

Duke og Lukas i "Hej Ramasjang" på DR

Duke og Luke som "cowboy-heste" i Hej Ramasjang

De var så søde og dygtige

Pinseturen
Afgang kl. 6.00. 18 ryttere var friske, og vi spiste fælles morgenmad på terrassen, da vi efter 1,5 time var retur.

Klubmodulet

Tryk her for at gå direkte til klubmodulet: www.skaar.klub-modul.dk