Certificeret af Dansk Ride Forbund

CORONA :: COVID-19

Kære alle medlemmer af og gæster på Skåde Rideklub
Der vil nu være følgende restriktioner på vores stald og hal områder.
 
Privatstalden: Kun adgang for medlemmer af Skåde Rideklub. Der kan evt. købes et “passivt medlemskab” via klubmodul for jer, der ønsker adgang uden at blive fuldgyldigt medlem. Dvs. ingen adgang for offentligheden. Eneste undtagelse er smed, dyrlæge og andre behandlere som måtte have ærinde i stalden samt vores personale.
 
Det store ridehus: Her er der et max på 10 personer. Tilskuere skal bære mundbind.
 
Rideskolen: Der er kun adgang til stalden for den, der er tilmeldt ridning i rideskolen det pågældende tidspunkt. Forældre og andre henvises til vores rytterstue/cafeteria, hvor der skal benyttes mundbind. Vi fortsætter med de allerede så velkendte regler om at spritte hænder ved ankomst og derefter straks på med ridehandskerne.
 
Lille Ridehal: Der er et max på 10 personer i ridehallen.
 
For alle er gældende:
Bliv hjemme ved sygdom også ved positiv Covid test uden symptomer!
Hold afstand til hinanden.
Husk at vi dyrker “Rid og Skrid” = vores humoristiske tilgang til denne kedelige tid med begrænset socialt samvær. Vi er super glade for, at vi fortsat kan passe vores sport.

De bedste hilsner fra bestyrelsen på Skåde Rideklub

FØLG MED PÅ SKÅDE RIDEKLUBS FACEBOOK SIDE

Skåde Rideklub er mere end 25 år gammel og ligger i den sydlige del af Århus med Marselisborg skovene og stranden som nabo. 
Klubbens medlemmer har derfor rig mulighed for fantastiske naturoplevelser til hest hele året rundt. Vores faciliteter på rideskolen er i top, og vi arbejder konstant på at forbedre og vedligeholde disse. Ridning er en breddesport, og Skåde Rideklub ønsker, at der er plads til alle. Lige fra nybegynderen, skovtursrytteren til konkurrencerytterne.
Vi tilbyder undervisning på alle niveauer og ønsker, at ridningen foregår med respekt for hesten og dens natur.

SKÅDE RIDEKLUB :: TAG ET KIG INDENFOR

SENESTE NYT

06-07-2020
Godkendt referat fra det seneste bestyrelsesmøde.
Læs og følg med i alt det, der sker på Skåde.
08-06-2020
Mie Langer Christensen er ansat som ny rideskoleleder i Skåde Rideklub.
Læs mere her
22-01-2020
Vær opdateret på årets aktiviteter i rideskolen og rideklubben.
05-09-2019
Hvis du kunne tænke dig at have din hest stående hos os, så er du velkommen til at kontakte vores staldmester Georg på mobil 40 53 19 89 for yderligere oplysninger.
01-01-2019
Et fritidspas er et gavekort fra Aarhus kommune på 1.000 kr. til at betale kontingent i en forening, hvor dit barn gerne vil være medlem. Med et fritidspas kan børn og unge fra økonomiske trængte familier få lige mulighed for at deltage aktivt i foreningslivet. Klik og læs mere om hvem, der kan søge om et fritidspas, og hvordan du gør det.

Flotte nye udendørs ridebaner på Skåde Rideklub

Vores udendørs ridebaner har fået en kraftig modernisering. Vi har udvidet vores elevbane til internationale banemål 20 x 60 meter. Her er belysning til de mørke timer, og der er kommet ny bund samt nyt super flot hårdtræs lægtehegn omkring banen. Vores gamle dressurbane har ligeledes fået ny bund og et nyt banehegn. Her bevarer vi den ekstra store banestørrelse. Begge baner er med Walber Arena Mats og Walber Supreme Surface med selvvandingssystemet Ebbe/Flod.

Walber Equestrian har stået for baneprojektet, og det er Salling Fonden, Århus Kommune og AROS Fonden, der har gjort det muligt for os at gennemføre projektet, hvilket vi er utrolig glade for.

Nær skov og strand - spring og dressur
Dygtiggørelse for alle - på hestens præmisser!
Opstaldning på Skåde
Fuldpasning med mulighed for foldordning

Duke og Lukas i "Hej Ramasjang" på DR

Duke og Luke som "cowboy-heste" i Hej Ramasjang

De var så søde og dygtige

Pinseturen
Afgang kl. 6.00. 18 ryttere var friske, og vi spiste fælles morgenmad på terrassen, da vi efter 1,5 time var retur.

Klubmodulet

Tryk her for at gå direkte til klubmodulet: www.skaar.klub-modul.dk