Certificeret af Dansk Ride Forbund

SENESTE NYT

30-08-2017
Endnu en gang tak til alle, der hjalp med at gøre indvielsen af vores nye baner til en festlig begivenhed. Her er lidt billeder fra dagen.
03-05-2017
Vi har lige nu et par ledige bokse: Fuldpas inkl boks m udmugning og halm, 3 gange fuldfoder, 1 gang wrap, facilitetskort og udluk på jordfold i hverdage til 3275 kr for hest og 2775 kr for pony. Der er mulighed for yderligere tilkøb. Henvendelse til vores staldmester Georg på mobil 40 53 19 89
29-09-2017
Læs og følg med i hvad der sker på Skåde

Flotte nye udendørs ridebaner på Skåde Rideklub

Vores udendørs ridebaner har fået en kraftig modernisering. Vi har udvidet vores elevbane til internationale banemål 20 x 60 meter. Her er belysning til de mørke timer, og der er kommet ny bund samt nyt super flot hårdtræs lægtehegn omkring banen. Vores gamle dressurbane har ligeledes fået ny bund og et nyt banehegn. Her bevarer vi den ekstra store banestørrelse. Begge baner er med Walber Arena Mats og Walber Supreme Surface med selvvandingssystemet Ebbe/Flod.

Walber Equestrian har stået for baneprojektet, og det er Salling Fonden, Århus Kommune og AROS Fonden, der har gjort det muligt for os at gennemføre projektet, hvilket vi er utrolig glade for.

Nær skov og strand - spring og dressur
Dygtiggørelse for alle - på hestens præmisser!
Fuldpasning med mulighed for foldordning

Se Duke og Lukas i Hej Ramasjang på DR

Pinseturen
Afgang kl. 6.00. 18 ryttere var friske, og vi spiste fælles morgenmad på terrassen, da vi efter 1,5 time var retur.

Klubmodulet

Tryk her for at gå direkte til klubmodulet: www.skaar.klub-modul.dk