Personale

Staldmester
Georg Nielsen
Mobil: 40 53 19 89

Georg har ansvaret for driften af Skåde Ridecenter, herunder stalde og udendørs områder. Har du spørgsmål til opstaldning, indkøb m.v., skal du kontakte Georg.
Mie Langer Christensen
Daglig leder og underviser i rideskolen
Mie Langer Christensen
Mobil: 60 51 78 02
Telefontid: tirsdag mellem kl 18.30-19.30, fredag mellem kl 7.00-8.00 og kl 17.00-18.00
E-mail: skaar.skaaderideklub175@gmail.com
E-mails besvares inden for 3 dage.
Elisabeth Hansen
Regnskabsansvarlig
Elisabeth Hansen
Mobil: 40 16 92 40
Email: bogholder@skaade-rideklub.dk

Du er velkommen til at kontakte Elisabeth i kontortiden første torsdag efter fakturaudsendelse kl. 16.00-18.00 eller via emailen. Har du spørgsmål til en regning oplys da venligst de 3 sidste cifre i dit medlemsnummer for at lette ekspeditionen.
Rebecca Damsgaard
Underviser i rideskolen på mandags og torsdags holdene

Helle Maarup Nørbjerg er webmaster på www.skaade-rideklub.dk

Alle bidrag er velkomne, og du kan altid sende artikler, billeder eller andet input, du synes skal på hjemmesiden.

Du kan sende en mail til webmaster@skaade-rideklub.dk

Udover ovenstående er du naturligvis velkommen til at henvende dig til et af bestyrelsesmedlemmerne, som vil forsøge at hjælpe dig på bedste vis.