Personale

Staldmester
Georg Nielsen
Mobil: 40 53 19 89

Georg har ansvaret for driften af Skåde Ridecenter, herunder stalde og udendørs områder. Har du spørgsmål til opstaldning, indkøb m.v., skal du kontakte Georg.
Sarah Birkemose Nielsen
Underviser i Rideskolen
Sarah Birkemose Nielsen
Mobil: 60 51 78 02

Sarah sørger for undervisning på rideskolen. Hun kan træffes på ovennævnte mobil inden for fælgende tidsrum: mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 14.00 til 15.30. Emails besvares dagligt i hverdagene.
Elisabeth Hansen
Regnskabsansvarlig
Elisabeth Hansen
Mobil: 40 16 92 40
Email: bogholder@skaade-rideklub.dk

Du er velkommen til at kontakte Elisabeth i kontortiden første torsdag efter fakturaudsendelse kl. 16.00-18.00 eller via emailen. Har du spørgsmål til en regning oplys da venligst de 3 sidste cifre i dit medlemsnummer for at lette ekspeditionen.
Cecilie Skiby Jensen
Underviser i rideskolen

Helle Maarup Nørbjerg er webmaster på www.skaade-rideklub.dk

Alle bidrag er velkomne, og du kan altid sende artikler, billeder eller andet input, du synes skal på hjemmesiden.

Du kan sende en mail til webmaster@skaade-rideklub.dk

Udover ovenstående er du naturligvis velkommen til at henvende dig til et af bestyrelsesmedlemmerne, som vil forsøge at hjælpe dig på bedste vis.