Personale

Staldmester
Georg Nielsen
Mobil: 40 53 19 89

Georg har ansvaret for driften af Skåde Ridecenter, herunder stalde og udendørs områder. Har du spørgsmål til opstaldning, indkøb m.v., skal du kontakte Georg.
Emma Stockmarr
Underviser i rideskolen og weekendstaldvagt
Emma Stockmarr
Mobil: 60 51 78 02
E-mail: skaar.skaaderideklub175@gmail.com

Emma sørger for undervisning på rideskolen. Hun kan træffes på ovennævnte mobil mandage fra kl. 10-15.30. E-mails besvares hurtigst muligt i hverdagene.
Elisabeth Hansen
Regnskabsansvarlig
Elisabeth Hansen
Mobil: 40 16 92 40
Email: elisabethhansen11@gmail.com

Du er velkommen til at kontakte Elisabeth i kontortiden første torsdag efter fakturaudsendelse kl. 16.00-18.00 eller via emailen. Har du spørgsmål til en regning oplys da venligst de 3 sidste cifre i dit medlemsnummer for at lette ekspeditionen.
Marie Lund
Underviser i rideskolen
Line Thomsen
Afløser i elevskolen og weekendstaldvagt
Rebecca Damsgaard
Underviser i rideskolen på mandags og torsdags holdene

Helle Maarup Nørbjerg er webmaster på www.skaade-rideklub.dk

Alle bidrag er velkomne, og du kan altid sende artikler, billeder eller andet input, du synes skal på hjemmesiden.

Du kan sende en mail til hellenorbjerg@icloud.com

Udover ovenstående er du naturligvis velkommen til at henvende dig til et af bestyrelsesmedlemmerne, som vil forsøge at hjælpe dig på bedste vis.