Ridelejr

Ridelejr 10+ år

Skåde Rideklub har tidligere afholdt ridelejr for de større børn. Ridelejr er et hit og med stor opbakning fra forældre og hjælpere. Et super hyggeligt arrangement med spændende indhold og med stor tilslutning og desværre flere på venteliste.

Vi forventer at afholde ridelejr igen næste år, og der vil selvfølgelig komme opslag på tavlerne i staldene samt på vor hjemmeside i god tid, inden arrangementet løber af staben.

Lidt om hvad man kan forvente sig:

Ridelejren forventes at forløbe den første uge i skolernes sommerferie og fra kl. 9.00 til 16.00 samt med en overnatning den sidste dag.

På den netop afholdte ridelejr red vi dressur, lave ryttertræning, øve agillity og bomtræning, havde striglekonkurrence, på skovtur, øve voltigering og på en udflugt. Vi skal også lære teori, have rytterlege, fodre hestene, lave flettekonkurrence og en masse andet J

For at kunne deltage skal du gå til ridning på Skåde rideklub og være minimum 10 år.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160