Aktiviteter/stævner

Rytterresultater på Facebook

ALLE opfordres til at sende SMS med billede og resultater til Mette Thomsen 40 51 82 70, så vil de løbende komme på vores Facebook side "Skåde Rideklub".

Vi vil meget gerne modtage resultaterne, når I har været til stævne. Vi er jo stolte, når ryttere fra Skåde rideklub klarer sig godt, uanset om det er til klubstævner, distriktsstævner, landsstævner eller andet...

Juni 2012: Stort tillykke til Julie
Julie Paludan Sørensen og Legolas er blevet udtaget til de Nordiske mesterskaber - "Landstræner Michael Aabo har nu udtaget de hold, der skal forsvare de danske farver ved de Nordiske mesterskaber i springning i Finland."
Oktober 2012: Stort tillykke til Sofie
Sofie Rask Thomsen og Odbjergs Izara vandt MB** springning for kat 2 ponyer til JBK Horseshow, Odense Congress Center 15-16/10 2012.

Sofie og Izara var de sidste ud af 33 startende i klassen, hvor de, efter en fantastisk 2. fase, vandt med over 1 sek. ned til nr 2.

Sofie Startede i alt 6 klasser til JBK 2012, på hendes 2 ponyer, og fik placeringer i de 4 :) et par super gode dage i Odense :)
Juni 2012: Flotte resultater for Julie og Legolas Stort tillykke !
Nordisk Mesterskab i Finnland.

Julie Paludan Sørensen og Legolas fik bronze i mesterskabet for individuel, og sammen med holdkammeraterne Renée Ulvsbjerg, Dorte Dahlmann Olsen og Rikke Belinda Barker, vandt de guld i holdkonkurencen ved NM.
December 2012: Flotte resultater for Sofie og Izara
Sofie Rask Thomsen og Odbjergs Izara startede i weekenden, 30/11 til 2/12 deres første internationale stævne, Baltic Cup Finalen på Vilhelmsborg.
1. dag i MB blev det en flot placering som nr. 5
2. dag i MA blev det de første uplacerede equipage
3. dag i MB blev der satset lidt med snævre vendinger, så der fik de desværre 4 fejl.