Juleelevstævne med privatklasse

Tilmelding til julestævne

Så er der åbent for tilmelding til julestævnet m. dertilhørende julebazar.

Vi håber på at se så mange som muligt, både af ryttere og tilskuere til en hyggelig dag med massere af aktivitet. Som noget nyt har vi i denne omgang inviteret Jydsk Pony Vædeløbsforening, deres deltagere har mulighed for at deltage i privat-dressurklasserne, og så har vi en helt særlig showklasse for dem, der bliver både spændende, sjov og interessant at kigge på.

Vi afholder også en julebazar, i anledning af, at vi gerne vil samle ind til en ny elevpony, så har man noget udstyr liggende som man gerne vil af med, har man kigget sine gamle kasser med legetøj igennem og vil gerne af med noget af det, eller har man rodet sit tøjskab igennem og konstateret, at man alligevel aldrig går med halvdelen af det, så er der her en fantastisk mulighed for at glæde op til flere mennesker på en gang!

Når man sælger noget og donerer pengene til Skåde Rideskole, har man nemlig ikke kun glædet køberen - man glæder også elevhestene, ridelærerene og ALLE vores skønne elever, ved at hjælpe os på vej mod vores nye stjernepony!

Som altid vil man kunne købe lidt godt i Cafeteriet i rytterstuen. Denne dag vil der, i anledning af julen, også blive solgt æbleskiver.

Vi håber at se mange glade ansigter, til en dag med sjov, show og massere af ridning!

Vel mødt og glædelig jul, fra ridelærerene og og pony-/juniorudvalget