Reglementer

Regler for ridning i hal og på baner

Alle rider ALTID med sikkerhedsgodkendt ridehjelm.

Alle rider med fodtøj beregnet til ridning.

Musik under ridning foregår KUN via det opstillede anlæg i stor hal. ALDRIG via ørepropper eller lign.

Op- og afsidning foregår i midten af cirkelvolten. Eller ved opstigningspladsen ved hal indgangen.

Den, der skridter, har hovslaget. Ellers rides der venstre mod venstre. (Hold til højre som i trafikken). Der henvises til at tage hensyn og ikke ride flere ved siden af hinanden.

Vis hensyn til ryttere der modtager undervisning.

Ryttere under 18 år SKAL bruge sikkerhedsvest ved springning, alle andre anbefales at gøre det.

Springning uden for undervisning, må kun foregå under opsyn af voksen over 18 år, og kun såfremt dette er meddelt og accepteret af de øvrige ryttere. Det er en selvfølge, at springene sættes på plads straks efter brug.

Tilskuere opholder sig på tilskuerpladsen – ingen opholder sig på banen.

Longering: Ingen longering på sandbanen (nederste bane). Ingen longering, hvor der undervises. Ingen privat longering, når der part rides i lille hal. Longearbejde henvises til rotunden og udendørs elevbane. Der kan til nød longeres i stor hal, hvis der max er 4 på banen, og ALLE accepterer dette.

Løse heste må kun være i den lille hal og under konstant opsyn - kun en hest ad gangen. Husk at nedrulle gardiner for spejlene.

Der skal fjernes gødning fra ridehallen for at beskytte ridehusbunden. Dette er tillige et krav ved ridning på nederste, udendørs bane.

Alle ryttere, der benytter Skåde Rideklubs faciliteter, skal have gyldigt ridehuskort og være medlemmer af Skåde Rideklub.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160