Privatundervisning i spring

Spring og dressur ved Jimmi T. Sørensen

Jimmi T. Sørensen

Tirsdag og torsdag er der springning, hvor der arbejdes med henholdsvis gymnastikspringning, dressurspringning og banespringning. Tirsdag og torsdag inden springundervisningen er der mulighed for dressurundervisning.

I undervisningen er der mulighed for, at Jimmi kan sætte sig op på din hest og hjælpe dig med at få løst eventuelle ridemæssige problemer.

Jimmi tilbyder undervisning på alle niveauer, hvor der vil være fokus på hest og rytters evner, samspil og målsætning. Han går meget op i, at grundridningen er på plads, så både rytter og hest får de bedste betingelser for at udvikle sig.

Om Jimmi
Jimmi er uddannet berider i 1985 og har siden da deltaget og redet sig til sejre og placeringer i både spring og dressur på alle niveauer. Undervejs i sin karriere har Jimmi været fastansat som berider flere steder og herunder i perioden 1993-2005 på Skåde Ridecenter. Da Jimmi forlod Skåde, var det til fordel for opstart af hans egen og nuværende træningsstald i Overby ved Juelsminde. Her bor Jimmi sammen med sin kone Bodil og deres fælles datter Julie. Hele familien er i dag fuldtidsbeskæftiget med uddannelse, køb og salg af heste.

På det seneste har Jimmi gjort sig særligt positivt bemærket i sporten, i kraft af datteren Julie, der er oplært og i det daglige trænes af Jimmi. Julie har på trods af sine kun 17 år allerede et imponerende cv, der både tæller placeringer på pony og hest, nationalt og internationalt.

Jimmy kan træffes på tlf. 20854287

Exam. berider:
Jimmi T Sørensen
Overbyvej 18, 7130 Juelsminde
info@stald-jbj.dk