Part på skolehest

Du har som rytter og medlem af Skåde Rideklub mulighed for at få halvpart på en elevhest. Det er en rigtig god idé, hvis man drømmer om selv en dag at få sin egen pony eller hest.

Halvparter er også for voksne ryttere!
Halvpartsryttere har også mulighed for at deltage i klubstævner med "deres" hest på Skåde Rideklub.

Ved ønske om part sendes en mail til rideskolen med "ønske om part". Partheste tildeles IKKE efter tur, men alt efter hvilken hest, der er til rådighed. Der tages stilling til det bedste match ud fra dem, der står på ventelisten.

Kunne du tænkte dig en halvpart eller blive skrevet op til en halvpart skal du kontakte rideskole lederen.

Priser ses under fanen Priser og tilmelding

Man må ride på ens halvparts pony/hest på Skåde Rideklubs område samt i skoven, hvis man har fået tilladelse. Læs mere om reglementet for partordningen i Partvejledningen

Link til Partskontrakt og Tillæg til partskontrakt