Part på skolehest

Du har som rytter og medlem af Skåde Rideklub mulighed for at få halvpart på en elevhest. Det er en rigtig god idé, hvis man drømmer om selv en dag at få sin egen pony eller hest.

Halvparter er også for voksne ryttere!
Halvpartsryttere har også mulighed for at deltage i klubstævner med "deres" hest på Skåde Rideklub.

En halvpart på pony:
Det koster 1.100 kr pr. måned inkl. 2 holdundervisning om ugen,  en times fri ridningen om lørdagen. Og i aftalte ferie og helligdage.

En halvpart på hest:
Det koster 1.200 kr. pr. måned inkl. 2 holdundervisning om ugen, en times fri ridning om lørdagen. Og i aftalte ferie og helligdage.

Man må ride på ens halvparts pony/hest på Skåde Rideklubs område samt i skoven, hvis man har fået tilladelse. Læs mere om reglementet for partordningen i partvejledningen.
Kunne du tænkte dig en halvpart eller blive skrevet op til en halvpart skal du kontakte rideskole lederen.