Udvidet Klubstævne i Dressur

Invitation til udvidet klubstævne i dressur

Søndag d. 6. marts 2016

Pony:

Kl. 1) LC1 - B

Kl. 2) LC3 - B

Kl. 3) LB1 - B

Kl. 4) LA% 1-4 – B

Kl. 5) LA% 1-4 - B

Hest:

Kl. 6) LC1 – A

Kl. 7) LC3 – A

Kl. 8) LB% 1-3 - A

Kl. 9) LA% 1-4 - A

kl 10) LA%1-4 – A

Rytterinformation:

Stævnet afvikles på Skåde Rideklub, Hørretvej 175A, 8320 Mårslet.
Stævnet afholdes indendørs. Opvarmning i 20x40 hal.

Indskud pr. klasse: 80 Kr.

Anmeldelse kan ske via DRF Go. I forbindelse med tilmelding til procent klasserne bedes I skrive i kommentarfeltet eller maile hvilke klasser der ønskes at ride til toto@nairn.dk. Antal starter er ca 90, hjælpere til stævnet har fortrinsret ellers efter ”først til mølle”.

Tilmelding skal ske senest onsdag d 24. marst 2016

Efteranmeldelse er muligt i det omfang at tidsplanen tillader dette til 130kr. Ved framelding betales det fulde indskud tilbage frem til sidste tilmeldingsfrist (-30kr i administrationsgebyr), herefter tilbagebetales 50% i frem til 2. marts kl 18. Herefter betales der ikke indskud tilbage.

Foreløbige startlister kan ses senest d. 27. februar kl 18. Endelige startlister kan ses dagen før kl. ca 18 på drf live.

Henvendelse før stævnet kan ske pr. mail eller på mobil 61271143.

Sekretariat og cafeteria findes på 1. sal over stalden. Der kan betales både med kontanter og mobile Pay i cafeteriaet.
Startnummer skal bæres under hele stævnet.
Korrekt vaccination skal kunne fremvises.

Mulighed for at leje boks på time basis - 100 kr pr time, dog max. 400 kr - som svarer til en dagsboks- Tillæg for spåner 100kr.