Elevskolen

Corona forholdsregler ved opstart 1. marts 2021

Kære Rideskole elever.

Endelig kommer den gode nyhed som vi har ventet så længe på. På mandag d. 1. marts åbner vores rideskole op igen og både vi og vores heste er glade for igen at komme igang med undervisningen.

Rideholdene vil være de samme som før lukningen i december.

Olivia vil have alle hold før kl 19, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

Rebecca vil have alle hold efter kl 19 samt springhold fredag og børnehold lørdag.

Helle har fredag formiddag.

Der bliver dog desværre nogle ændringer :

Alle begyndere og let øvet, børn som voksne, skal selv medbringe en person som hestetrækker (så husk gode sko). Alternativt kan man (på voksen hold og store børn) trække hinanden på skift i 1/2 ridetime. Hvis ikke man har trækker kan man desværre IKKE ride.

Alt undervisning SKAL foregå udendørs, da indendørs aktiviteter IKKE er tilladt. Stalden og ridehallen betragtes som indendørs aktivitet når der er en underviser tilstede.

På børne holdene vil hestene blive sadlet op af personalet.

Underviseren afgør på det enkelte hold fra gang til gang om undervisningen kan gennemføres. Der vil være dage hvor undervisningen ikke kan gennemføres pga dårligt vejr som fx sne, frost, stærk blæst og hård / megen regn.

Dette vil blive annonceret på Facebook gruppen “Skåderideklub-rideskolen” .

Hestene er levende væsener og de bliver glade og friske når de kommer på udendørsbanen efter en vinter periode. Ligeledes kan de reagerer på blæst, kulde og regn med hop og flugt. Derfor er der tvungen “trækker” på begynder og let øvet hold. De øvede ryttere må gerne have trækker men det er frivilligt.

Sikkerheden er vigtig.

Vi vil starte med at have fokus på skridt arbejde, opstilling og bomarbejde.

Efterhånden som ryttere og heste bliver trygge ved at gå til ridning igen udendørs, så bygger vi oven på og øger sværhedsgraden.

Der kan komme dage hvor hele/dele af undervisningen vil være teori omkring heste og ridning, dette foregår også udendørs.

# Der skal IKKE vises negativ Coronatest.

# Der skal bruges mundbind så snart man går ind i stalden, fx på toilettet.

# Cafeteriet må ikke benyttes. Det er ok at hente en kop kaffe og tage med ud, blot kruset kommer retur til Cafeteriet.

# I stalden må der max være 5 personer.

# ang børnehold: Når man møder skal man vente udenfor stalden. Der kommer personale og giver yderligere instruks.

# ang voksenhold: opsøg ridelæreren enten ved ridebanen eller i stalden.

# Husk afstand på 2 meter.

# Alle skal bruge ridehandsker samt medbringe eget udstyr.

Vi forebeholder os ret til at ændre og justere løbende på ovenstående, således afviklingen bliver så glidende som muligt.

Endnu engang 1000 tak til jer alle for støtten og opbakningen under nedlukningen.

De bedste hilsner fra Bestyrelsen og underviserne Skåde Rideklub.