Elevskolen

Corona forholdsregler

Kære Rideskole elever.

Alt undervisning foregår udendørs. Ridehallen betragtes som indendørs aktivitet, når der er en underviser tilstede.

Alle begyndere og let øvet, børn som voksne, skal selv medbringe en person som hestetrækker (så husk gode sko). Alternativt kan man (på voksen hold og store børn) trække hinanden på skift i 1/2 ridetime. Hvis ikke man har trækker kan man desværre IKKE ride.

Underviseren afgør på det enkelte hold fra gang til gang om undervisningen kan gennemføres. Der vil være dage hvor undervisningen ikke kan gennemføres pga dårligt vejr som fx sne, frost, stærk blæst og hård/megen regn.

Dette vil blive annonceret på Facebook gruppen “Skåderideklub-rideskolen” .

# Ved udendørs undervisning skal der IKKE vises negativ Coronatest.

# Der skal bruges mundbind så snart man går ind i stalden, fx på toilettet.

# Ang børnehold: Når man møder skal man vente udenfor stalden. Der kommer personale og giver yderligere instruks.

# Ang voksenhold: opsøg ridelæreren enten ved ridebanen eller i stalden.

# Husk afstand på 2 meter.

# Alle skal bruge ridehandsker samt medbringe eget udstyr.

Vi forebeholder os ret til at ændre og justere løbende på ovenstående, således afviklingen bliver så glidende som muligt.

Endnu engang 1000 tak til jer alle for støtten og opbakningen under nedlukningen.

De bedste hilsner fra Bestyrelsen og underviserne Skåde Rideklub.