Hestene i elevskolen

Lotte
Født 2009, 155 cm. Sød, udtryksfuld, udfordrende.
En hoppe som til tider kan være stædig men gerne vil have noget at lave. Giver dog altid en god og lærerig tur.
Part: Lotte Weier Olesen
Lukas
Født i 2008, 145 cm. Han er rigtig sød og kan rides af alle. Uanset om du er helt nybegynder eller mere øvet, tilpasser han sig til rytteren.
Part: Anne Pedersen
Amadeus
Født 2006, 160 cm. Følsom, super rar og til tider frisk vallak. Trods størrelsen er han super rar, og giver altid en god tur. Kan godt virke frisk, men er nem at styre rundt.
Part: Katrine Lotz Jonassen
Heartbeat
Født 2009, 155 cm. Frisk, opmærksom, super sød vallak. En hest, som gerne vil arbejde og have noget at lave. Kan til tider se nogle usynlige ting, men giver altid en god tur.
Part: Tobias Tange Parbo
Stardust
Født 1999, 144 cm. Super sød, børnevenlig og dejlig fremadgående hoppe. Trods alderen er det en pony, som gerne vil gøre sit bedste. Kan dog nogle gange drille lidt, hvis mn ikke lige er opmærksom
Part: Annasofie Beltoft
Kamma
Født i 2005, 168 cm. Sød, opmærksom og til tider doven hoppe. Dejlig sød hest, som tager tingene meget stille og rolig, kan dog godt kigge lidt, hvis man selv sidder og sover.
Part: Trine Nautrup
Webber
Født i 2000, 166 cm. Virkelig sød og rar, meget stille og rolig vallak. Trods størrelsen er det en hest, som virkelig nyder at være i selskab med børn, og som gerne vil gøre sit aller bedste for dem.
Part: Puk Johanne Houtzager Rasmussen
Brie
Født i 2006, 144 cm. Frisk, sød, til tider lidt drilagtig hoppe. En lille hoppe, som godt kan lide at lave noget, men som også til tider kan give sin rytter nogle udfordringer.
Part: Emma Michelly Randel
Amigo
Født i 2000, 135 cm. Super sød og rar men til tider stædig vallak. Elsker opmærksomhed og ikke mindst en god strigletur.
Part: Aviaja Engholm Larsen
Felix
Født 2002, 128 cm. Mega sød pony som kan rides af alle. Ikke den mest energiske, men en pony som tager tingene meget stille og roligt.
Part: Carla Louisa Brahe Bohnsen
Lille Claus
Født i 1998. 90 cm. Staldens mindste pony, som altid siger ja til en strigletur. Trods de små ben, kan han give de helt små en god tur, og ikke mindst lære dem, at heste er meget søde.
Part: Karen Christoffersen
Snowflake
Født 2010, 127 cm. Sød, frisk og godmodig ponyhoppe, men kan også nogen gange være den lidt sure i stalden, men elsker at arbejde og ikke mindst at lave noget. Giver tit rytteren nogle udfordringer, men siger heller aldrig nej til at gå stille og roligt.
Part: Alma Dorthea Bjerre Olesen
Muffin
Født i 2007, 155 cm. Super sød hest, som kan ride af alle. Er meget rolig uden at være doven, elsker en tur i skoven.
Part: Eleanor Breum-Leer
Kavaler
Født i 2004, 169 cm. Han lever helt op til sit navn. Giver alle en god tur, er altid i godt humør og passer på sin rytter.
Part: Linda Raufort Halvorsen
Andrea
Født 2005, 130 cm. Sød, drilsk, og børnevenlig ponyhoppe.
Lille andrea er trods størrelsen ikke bange for at drille lidt. Men står man på staldgangen, så er det den dejligste og rareste pony, man kan ønske sig.
Part:
Charlie
Født 2010, 165 cm. Rar, super flink og godmodig vallak. Charlie er en virkelig sød og rar hest, som elsker opmærksomhed. Han passer altid gerne på sin rytter, og gør altid sit bedste.
Part: Josefine Holst Køhrsen
Lucky
Født 2003, 145 cm. Lucky er god, som dagen er lang. Han er rolig, men vil gerne frem med den rutinerede rytter. Han er også en fantastisk turhest.
Part: Line Kriegbaum Andersen
Laban
Født 2008, 142 cm. En sød og omgængelig pony, der til tider kan være lidt fræk. Men en pony, som gerne vil frem og som elsker at lave noget.
Part: Mie rossen
Trille
Født 1998, 125 cm. Meget omgængelig, stille og rolig pony. Trille er en sød lille pony, som gerne tager tingene roligt, men også godt kan drille lidt. En pony, som elsker opmærksomhed og som aldrig siger nej til en strigletur.
Part: Ellen Monrad Gaardsted